За Фирмата

Фирма “АЛУСТИЛ – Д” ЕООД е създадена през 2012 година с основна насоченост – алуминиева и  PVC дограма с тенденция да се настани стабилно на вътрешния (български) пазар и външен – Европейски съюз, основно Италия, което и реализира.

В периода 2012 – 2016 година извършва редица отговорни и обемни поръчки в страната; гр. Сан Ремо – Италия; за строителни фирми в Германия и други.

“АЛУСТИЛ – Д” ЕООД, като продължител на традициите на една от първите фирми за дограма в гр. Сливен, разширява дейността си. Освен алуминиева и  PVC дограма, охранителни рулетки, търговско и медицинско обзавеждане, алуминиеви парапети – стандартни и със стъкло; еталбонд, стъклени витрини и врати, поема и довършителни дейности – окачени тавани, гипсокартон, ламинати.

Ново в дейността е ремонт и изолации на покриви, басейни, тераси, резервоари и др. Използват се нови технологии: импрегнация и боядисване с течни силиконови пигменти (произведени в Германия), течна гума ISOFLEX – UNIVERSAL и други.

Основна цел в работата е създаване на качествена продукция, която да отговаря на високите изисквания на клиентите. Това се постига чрез влагане на съвременни материали и внедряване на високопроизводителна техника. Дружеството разполага с производствени халета и складова площ от 1500 м2, както и необходимите машини и съоражения за изпълняване на ефективна дейност. В действие са линии за производство на алуминиева, РVС дограма, стъклопакет и бонд.
Фирмата е със сертификат за коректна фирма за 2016 година.
Фирмата произвежда и предлага и облицовачни плочи “Жеравна” със своите разновидности: Класик, Антик и т. н. Монтажът им е лесен и бърз и има възможност за съчетаването на зид с тухлена облицовка, естествен камък и плочи, дърво и метал.

Европейското ноу-хау на продуктите на фирма “АЛУСТИЛ – Д” ЕООД, както и професионализма на работещите в нея, са важно условие за успехите на клиентите им във всяко едно бизнес начинание.

Нашето мото е: “Досегашните ни клиенти гарантират за нас, ние гарантираме на бъдещите”